НОВИНИ

Олимпийската шампионка Ивет Горанова събра 500 каратеки на летен лагер

ивет горанова събра 500 каратеки летен лагер
bnt avatar logo
от БНТ
13:24, 26.08.2021
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова започна своята подготовка за предстоящото през ноември Световно първенство в Дубай.

Освен това, златната ни медалистка от Токио и нейният треньор са и гост-лектори на 10-ия Международен летен лагер по карате, информират от централата.

Ежегодният Международен летен лагер по карате се провежда от 22 до 29 август в Кранево. След невероятния успех в Токио тази година участват близо 500 каратеки, които ще тренират с олимпийската ни шампионка и нейния треньор Ангел Ленков.

По време на тренировките Ивет Горанова беше изненадана приятно от Дан Шомон, който е бизнес партньор на генералния спонсор на федерацията.

Бившият съветник на президента на САЩ Барак Обама поздрави Олимпийската ни гордост за грандиозния успех и ѝ пожела още много златни медали.

Двамата разговаряха и единодушно достигнаха до заключението, че пътят към успеха в спорта и в бизнеса се гради на едни и същи здрави основи. Шомон и Ивет не пропуснаха да си направят и снимка за спомен.

Летният карате лагер е част от подготовката на каратеките за предстоящите състезания от Националния и Международния карате календар.

Ивет Горанова ще проведе някои от тренировките си в чужбина, но поради динамичната пандемична обстановка, все още програмата ѝ не е потвърдена окончателно.

След спечеленото олимпийско злато Ивет Горанова е още по-амбицирана и цел номер едно пред нея е световната титла от състезанието в Дубай.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мика Зайкова предложи минималната пенсия да стане 370 лв.
Мика Зайкова предложи минималната пенсия да стане 370 лв.
Наш щангист на 1 кг от медалите на младежкото европейско
Наш щангист на 1 кг от медалите на младежкото европейско