НОВИНИ

Педриньо: Отборът ще е по-силен и ще се борим за титлата

педриньо отборът силен борим титлата
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
15:26, 13.07.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Бразилското крило на ЦСКА 1948 Педриньо получи наградата си за играч на 34-ия кръг от изминалата кампания на Първа лига. След награждаването си той говори за амбициите на състава от Бистрица, както и за очакванията си за предстоящото гостуване на Левски в първия кръг от новия шампионат.

"Целта пред нашия отбор не беше да бърка работата на никой. Ние гледаме нашата игра. Играем феърплей. За този сезон се надявам се да се борим за първото място, а не да бъркаме сметките на другите. В съблекалнята има колектив, което е най-важно. Сега идват доста нови футболисти и се надявам да се вдигне нивото и конкуренцията в отбора. Отборът ще е по-силен и ще се борим за титлата", започна той.

"Опитвам се да вкарвам всеки мач. Независимо срещу кого играем за мен важно е да вкарам. Разбира се, да вкарам гол срещу Лудогорец, ЦСКА и Левски е нещо по-различно и ще се опитам в този мач да вкарам срещу Левски", продължи Педриньо.

За половин година в България бразилецът е сигурен, че се чувства много комфортно у нас.

"Успях да се адаптирам към България и футбола. Повече от пет месеца съм тук. Вече ме познават и другите отбори. Нямам крайна оценка за първенството, защото съм тук от няколко месеца. Тук в България се играе по-агресивно, отколкото в Бразилия. С отбора, който имаме в момента, ще бъдем в бразилския шампионат в средата на таблицата, защото в Бразилия има доста сериозни отбори с доста сериозен бюджет", завърши Педриньо.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Треньорът на Берое: Очакваме с нетърпение срещата с Пирин Бл
Треньорът на Берое: Очакваме с нетърпение срещата с Пирин Бл
Кабинетът назначи първите шестима областни управители
Кабинетът назначи първите шестима областни управители