НОВИНИ

Райън Бидунга: Трябва ми време да се адаптирам в ЦСКА 1948 (Видео)

райън бидунга време адаптирам цска 1948 видео
Снимка: ПФК ЦСКА 1948
bnt avatar logo
от БНТ
21:00, 24.01.2023
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Новото попълнение на ЦСКА 1948 Райън Бидунга даде интервю пред клубната телевизия на „червените“ по време на зимния подготвителен лагер на тима в Турция.

„Първите ми впечатления са, че сме добър отбор. Започвам да се чувствам все по-добре на терена. Разбира се, щастлив съм да бъда тук. Всички тук сме подготвени. Имаме добра организация и гледаме към предстоящите мачове. Тодор Янчев говори много с нас футболистите. На мен ми трябва време да се адаптирам. Ще видим какво можем да постигнем заедно“, започна Бидунга.

„От полза е за мен, че тук има двама бивши мои съотборници (Бирсент Карагарен и Парвиз Умарбаев). Познавам ги отпреди и така адаптацията ще е по-лесна за мен. Симеон Петров много ми помага. Засега тук няма кой да превежда и той го прави за мен. Има момчета, които превеждат и от английски. Това е отлично за мен“, продължи той.

„Първият ми спомен, който ми изниква от Локомотив Пловдив е първият ми сериозен сблъсък – срещу ЦСКА, тогава отбелязах и гол. Щастлив съм да бъда тук и се старая да постигна още по-големи успехи. Разбира се, че можем да се борим за Европа. Имаме много добри играчи. Смятам, че можем да постигнем нещо тази година. Трябва да имаме колектив и да постигнем тази цел. Всички сме много амбицирани, така че вярвам, че можем да го постигнем“, каза още централният защитник.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Часовникът на Страшния съд: Колко време остава до човешкото самоунищожение?
Часовникът на Страшния съд: Колко време остава до човешкото самоунищожение?
Издирват 70-годишен моряк, паднал зад борда във водите на Дунав край Русе
Издирват 70-годишен моряк, паднал зад борда във водите на Дунав край Русе