НОВИНИ

Светът надали ще разбере истината за смъртта на Навални, смята руската опозиция

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов
21:24, 17.02.2024
Чете се за: 01:37 мин.
По света
Слушай новината

Светът надали ще разбере истината за смъртта на Навални, смятат представители на руската опозиция. Подобно заточение в колония отвъд полярния кръг е имало за цел следите да могат да бъдат заметени лесно.

"Какво послание изпрати Кремъл към опозицията? Смятам, че става въпрос за мъст. Ние трябва да се борим. Илюзиите, които мнозина имат, че с цветя и балончета по безнасилствен начин може да променим нещо трябва да се откажем от тях. Властта разбира само езика на силата. Това разбира Кремъл и това трябва да му бъде демонстрирано", каза лидерът на военното крило на руската опозиция Иля Пономарьов.

"Дори да разберем какво точно се е случило с Алексей това няма да е скоро. Да може да остане една неопределеност убит ли е бил, сам ли е починал или има още нещо. Това е любимата тактика на Кремъл. Това едва ли ще повлияе сериозно на изборите. Нямам илюзии Путин ще получи толкова проценти, колокото поиска да му измислят. Путин няма алтернатива", заяви главният редактор на "Медиазона" Сергей Смирнов.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Камион се взриви до военния завод ,,Арсенал”
Камион се взриви до военния завод ,,Арсенал”
Ювентус се спъна в гостуването си на Верона
Ювентус се спъна в гостуването си на Верона