НОВИНИ

Цветан Цветанов: България е остров на стабилност в региона

В студиото на "Още от деня" председателят на ПГ на ГЕРБ, заместник - председател на партията Цветан Цветанов подчерта постиженията от управлението на ГЕРБ, а именно, "че страната ни за 2016 година е в първата тройка за икономически ръст, дала е излишък, който не е имало от 2008 година и това, че България е остров на стабилност в региона".

bnt avatar logo
от БНТ
18:59, 09.01.2017
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

По думите на Цветанов кампанията на БСП за предстоящите парламентарни избори ще бъде изградена от неистини, фалшиви новини и обидни квалификации за политическия опонент.

Цветанов посочи, че до 2009 година страната ни не е могла да усвоява европейските фондове.

Той подчерта, че при управлението на ГЕРБ от 2009 до 2013 година България е успяла да върне доверието в Брюксел и е успяла да неутрализира организираните престъпни групи.

Цветанов припомни за отвличанията до 2009 г. и подчерта, че тези организирани групи са били ликвидирани по време на управлението на ГЕРБ.

"Мога да заявя категорично, че страната ни беше давана за пример в партньорството със службите и сега също сме на едно достатъчно добро ниво за да можем да бъдем този остров на стабилност и да можем да се борим ефективно срещу тази контрабанда, за да имаме тези приходи, които отчита приходната агенция за 2016 година и този излишък, който не сме имали от 2008 година"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​В Монтанска област обстановката се нормализира
​В Монтанска област обстановката се нормализира
Без победител на конкурса за нова българска пиеса
Без победител на конкурса за нова българска пиеса