НОВИНИ

Поли Генова представя българската песен за Евровизия в Рига

Тя ще изпее “If Love Was A Crime” (#ILWAC) за първи път на международна сцена в латвийската столица утре (2-ри април). В събитието са потвърдили участие още представителите на Малта, Сърбия, Естония, Израел, Беларус, Испания, Босна и Херцеговина, Швейцария и Латвия.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
21:09, 01.04.2016 (извънредно)
Чете се за: 00:43 мин.
Още

Днес Поли беше на гости в Латвийската обществена телевизия заедно с представителката на Сърбия в конкурса Евровизия - Саня Вучич. Двете споделиха вълнението си от предстоящото утре в Рига промоционално парти на тазгодишната Евровизия. Саня Вучич сподели, че много харесва песента на Поли, а самата тя сподели, че се чувства много по-сигурна и подготвена от завръщането си на голямата европейска сцена. В разговора взе участие и председателя на фен клуба на Евровизия в Латвия.

;

Поли Генова ще присъства и на най-голямото съпътстващо събитие преди тазгодишното издание на Евровизия, което ще се проведе на 9-ти април в Амстердам. Това ще бъде неговото осмо издание, провежда се с подкрепата на Европейския съюз за радио и телевизия (EBU) и вече са потвърдили участие 27 изпълнители.

;

На 17-ти април Поли Генова ще бъде един от гостите на предварителния концерт в Лондон, билетите за който отдавна вече са продадени. Със своите песни там ще участват представителите на Норвегия, Румъния, Македония, Полша, Гърция, Хърватия, Испания, Франция, Малта, Исландия, Латвия, Австрия, Италия, Черна гора, Кипър и Великобритания.

Интересът към българската песен е голям и към момента само в YouTube над 700 хиляди са гледали видеото към песента “If Love Was A Crime”, а общите гледания в различните онлайн платформи към момента са над 1,5 милиона.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест срещу поскъпването на билетчето за градския транспорт
Протест срещу поскъпването на билетчето за градския транспорт
Вл. Горанов:  Спирането на обществени поръчки е признак за силно управление
Вл. Горанов: Спирането на обществени поръчки е признак за силно управление