НОВИНИ

Александър Тунчев след поражението: Не трябва да съжаляваме

александър тунчев поражението съжаляваме
Снимка: ПФК Локомотив Пд
bnt avatar logo
от БНТ
23:19, 12.08.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив Пд Александър Тунчев призна, че Копенхаген е бил по-класният тим и закономерно е продължил напред в Лигата на конференциите.

„Смърфовете“ претърпяха поражение с 2:4 на стадион "Паркен" в датската столица в мач-реванш от трети квалификационен кръг в новия турнир. Локомотив напусна надпреварата след общ резултат в двете срещи 3:5.

„Опитахме да играем, но Копенхаген е много класен отбор, не ни позволяваха да играем, а и напрежението си оказа влиянието, защото головете, които допуснахме, бяха именно плод на напрежението. Очаквахме да играят така, знаехме, че няма да е като в първия мач в Пловдив. Говорихме го това. Видяхте, че отборът на Копенхаген е много класен и не трябва да съжаляваме“, сподели Тунчев пред „Диема спорт“.

„Определено съм доволен, с оглед на това че ни напуснаха 6 основни играчи и дойдоха нови. Искахме да продължим, но трябва да признаем, че ни надиграха. Това бяха и първите думи в съблекалнята, да мислим за следващия мач. Ще трябва да се пренастроим за българското първенство. Човек трябва да е на моето място, за да разбере, но аз натрупах опит с този мач“, каза още треньорът на Локомотив Пд.

Локомотив Пд гостува в понеделник, 16 август, на Черно море в мач от Първа лига.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЦСКА отстрани Осиек и се приближи до групите на Лигата на конференциите
ЦСКА отстрани Осиек и се приближи до групите на Лигата на конференциите
Стрелба в английския град Плимът: Съобщава се за много жертви
Стрелба в английския град Плимът: Съобщава се за много жертви