НОВИНИ

Бойко Борисов ще води листата на ГЕРБ в Пловдив-град

Снимка: Архив/БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
19:34, 09.10.2021
Чете се за: 01:52 мин.
У нас
Слушай новината

Бойко Борисов ще бъде водач на листата на ГЕРБ в Пловдив-град за предстоящите парламентарни избори. В областта начело ще е Дани Каназирева. Това обяви Борисов в Пловдив на среща на организацията жени-ГЕРБ.

Борисов разкритикува действията на служебното правителство относно ковид кризата, като заяви, че заради липсата ваксинационни планове умират много българи.

Лидерът на ГЕРБ коментира и увеличението на цените на тока и природния газ. Според него ни очаква чудовищна инфлация, ако страната продължава да се управлява по този начин.

По повод предстоящите избори лидерът на ГЕРБ призова останалите партии за повече разум в действията им.

На срещата в Пловдив присъства и кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева.

Първо ДПС прогледнаха, че подкрепата им за Радев е била грешка, след това "Да България“ прогледнаха сега, че правят измами с изборите, БСП прогледнаха, че служебното правителство води до катастрофа и всичко, което ние от месеци обясняваме, те сега го потвърдиха. Само в България правим експерименти, три пъти ще ходим на избори, за да начешем на някой егото, каза Борисов.

Вярваме, че България има нужда в момента от блага дума, България има нужда от една друга духовност, която се процепва, имаме нужда от спокойствие, имаме нужда да изграждаме мостове, които рухнаха за много кратко време, каза Невяна Митева, кандидат за вицепрезидент.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"Вера Су" вероятно няма черна кутия, която да изясни причините за инцидента
"Вера Су" вероятно няма черна кутия, която да изясни причините за инцидента
Задържаха 1 млн. фалшиви евро в Скопие
Задържаха 1 млн. фалшиви евро в Скопие