НОВИНИ

Дерменджиев: Рецептата за класиране в групите на Шампионската лига е много проста - да побеждаваме

Лудогорец играе с Динамо Батуми (Грузия) утре от 21:00 часа в Разград.

георги дерменджиев имаме достатъчно футболисти всички постове вземем голяма класа
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ
14:13, 09.07.2024
Чете се за: 02:25 мин.
Български футбол
Слушай новината

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев очерта плюсовете и минусите на първия съперник на тима в европейските клубни турнири - грузинският шампион Динамо (Батуми). Двата отбора се изправят един срещу друг в първия предварителен кръг на Шампионската лига. Първата среща е утре от 21:00 часа в Разград.

"Рецептата Лудогорец да се класира в груповата фаза на Шампионска лига е много проста – да побеждаваме. Естествено е, че ние сме разчули Динамо така, както и те знаят ние като отбор какво представляваме. Няма нещо, което да ни изненада", започна Дерменджиев.

"Проведохме много добра подготовка, мисля, че сме готови. Динамо има два официални мачове, а ние нямаме такива мачове. Ръководството винаги има високи цели. Не само ръководството, а и отборът. Още в самото начало сме заявили, че трябва да стигнем максимално далече в Европа. Дуа най-вероятно за първия мач няма да бъде готов", добави той по отношение на швейцарския национал.

"Изобщо няма да бъдем изненадани, много добре сме запознати с Динамо. Много добър отбор, играе модерен футбол. Аз мисля, че и Грузия като нация е във възход. Очаква ни един много сериозен и труден мач. Винаги първият мач е изключително трудно, за да може да се започне. Ние нямаме избор и трябва да започнем ударно първия мач", обясни Дерменджиев.

"Както ние, така и Динамо ни следи. Знаем им новите състезатели, които имат. Гледали сме им мачове от първенството, гледали сме им и последните мачове", каза още специалистът.

"Ние гледаме още играчи и мисля, че ще има още нови попълнения в отбора. Новите попълнения започват да се адаптират и свикват с нашата игра", завърши Дерменджиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Германия победи Франция в контрола преди Париж 2024
Германия победи Франция в контрола преди Париж 2024
Всенощно бдение ще се проведе в Троянския манастир в нощта срещу 12 юли
Всенощно бдение ще се проведе в Троянския манастир в нощта срещу 12 юли