НОВИНИ

Илиан Илиев: Апоел Беер Шева показа, че е стойностен отбор след елиминацията с Левски

Според него важното е в двата мача Черно море да е на своето най-добро ниво в двете фази.

илиан илиев поздравления всички клуба феновете вече играчите
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
19:01, 19.06.2024
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде първи думи пред медиите, след като "моряците" изтеглиха израелския тим Апоел Беер Шева във втория квалификационен кръг на турнира Лигата на конференциите.

"Един противник, който миналата година имахме възможност да го гледаме с Левски. Показа, че е стойностен отбор, има добри единици. Стана равностойна елиминация с Левски, за радост на България Левски продължи. Но сега ни очаква труден мач, ако са запазили отбора си. В последно време не сме ги следили, с изключение, че сме гледали доста мачове или епизоди от мачове на Йоан Стоянов, който играе там", заяви специалистът.

"Сега, когато няма правилото за тежестта на гол на чужд терен, няма голямо значение къде играеш", добави той.

Според него важното е в двата мача Черно море да е на своето най-добро ниво в двете фази, тъй като отборът е показвал през годините, че ако не е на добро ниво няма никакво значение противникът как ще се представи.

"Ако изхождаме от това, че те са поставени, а ние – не, от тази гледна точка те са фаворити, но всичко се решава на терена", обясни Илиев в отговор на въпрос.

"Ще направим всичко, имаме и ние отбор, който поне в нашето първенство играе от доста време заедно. Нашата цел е да мине добре подготовката, да сме на ниво за първите мачове", каза наставникът.

За селекцията в Черно море Илиан Илиев каза, че Билал Бали има малко проблеми, за да за почне да тренира с наравно останалите.

"Надяваме се до седмица да започне да тренира, за да покаже докъде е стигнал с възстановяването от контузия", добави той.

Специалистът каза, че днес Черно море ще подпише с атакуващ бразилски полузащитник и крило, на двете позиции и няма да има нови футболисти, ако евентуално не се продаде някой.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ботев Пловдив се подсили с опитния нападател Антъни Уджа
Ботев Пловдив се подсили с опитния нападател Антъни Уджа
Димитър Митов смени клубни принадлежности в Шотландия
Димитър Митов смени клубни принадлежности в Шотландия