НОВИНИ

Иван Турицов: Оптимисти сме за реванша

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:56, 23.07.2021
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
иван турицов оптимисти сме реванша
Слушай новината

Крайният бранител на ЦСКА София Иван Турицов заяви, че в отбора са оптимистично настроени за реванша срещу Лиепая от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Снощи "червените" завършиха наравно 0:0 срещу латвийския отбор у дома на стадион "Българска армия", но според Турицов "армейците" не са играли лошо.

"Днес ни липсваше това, че не вкарахме гол. Имахме няколко добри положения, но не ги изиграхме правилно и не успяхме да се разпишем. Не мисля, че сме играли лошо. Просто ни липсваше гола. Оптимисти сме за реванша. Мисля, че владеехме темпото, играхме по-добре. Ние сме по-добрият отбор, дай Боже да спечелим реванша".

Бранителят допълни, че противникът с нищо не е успял да изненада ЦСКА София и изрази надежда, че във втория мач той и неговите съотборници ще съумеят да отбележат гол.

"Не ни изненадаха с нищо. Просто не успяхме да вкараме гол. Треньорите бяха подготвили отбора както трябва. Според мен играхме добре, надявам се във втория мач да вкараме гол и да продължим. Нормално е феновете да не са доволни. Те се опитаха да ни мотивират за следващите мачове".

Накрая българският национал сподели, че той не усеща напрежение, но призна, че е нормално феновете да не са доволни от липсата на победи.

"Ние сме професионалисти. Не мисля, че има напрежение. Неприятно е, че не победихме в последните си два мача. Продължаваме напред. Благодаря на феновете, че винаги са тук и ни подкрепят. Дано занапред да се радваме заедно"

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Без обяснение отнеха правото на Оксана Чусовитина да е знаменосец
Без обяснение отнеха правото на Оксана Чусовитина да е знаменосец
Спортисти от 205 страни ще вземат участие в откриването на Олимпиадата
Спортисти от 205 страни ще вземат участие в откриването на Олимпиадата