НОВИНИ

Контузии провалят плановете на ЦСКА за поход в Европа

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:50, 02.07.2021
Чете се за: 01:47 мин.
Футбол
контузии провалят плановете цска поход европа
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Сглобяването на боеспособен състав за мачовете от Лигата на конференциите ще се окаже истинско предизвикателство за наставника на ЦСКА - Любослав Пенев.

Едва три седмици преди първия двубой на "червените" от новосъздадения европейски клубен турнир, четирима основни футболисти на "армейците" са с травми.

Още в началото на подготвителния лагер в Австрия, защитникът Мено Кох получи контузия по време на контролата с Вакер (Инсбрук), спечелена от ЦСКА с 1:0, и в последствие се разбра, че нидерландският бранител няма да бъде на разположение на Пенев за останалите срещи на австрийска земя.

Вчера френският бег Тибо Вион, който също се оплаква от болежки след контролата с Олимпиакос, се е качил на полет от Меминген, за да мине прегледи, които да покажат естеството на проблема.

Участие в последните две контроли на ЦСКА срещу Вакер и гръцкия шампион не взеха други двама основни състезатели - титулярният страж Густаво Бусато и френският халф Амос Юга. Очакванията на медицинския щаб са двамата да се появят на терена за поне една от последните две проверки на тима в Австрия, които са срещу Вердер (Бремен) и Карабах.

Към четиримата липсващи футболисти за ЦСКА трябва да прибавим и Тиаго Родригес, който бе продаден в Саудитска Арабия. В понеделник, 4 юли, "армейците" ще изиграят поредната си проверка на австрийска земя, като техен съперник ще са "бременските музиканти".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Авария спря топлата вода на сгради в центъра на София
Авария спря топлата вода на сгради в центъра на София
Съдът отложи делото срещу ЛиЛана
Съдът отложи делото срещу ЛиЛана