НОВИНИ

Мартина Вачкова: Успех е да бъдеш обичан и да ти вярват

bnt avatar logo
от БНТ
11:22, 30.05.2021
Чете се за: 02:30 мин.
Още
Слушай новината

Аз живеех с успеха. И разбрах, че успех не е много роли, не е много пари, не е телевизия или театър. Успех е да бъдеш обичан и да ти вярват. Той може да се постигне с искрен труд и с искрено, честно живеене.

Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" обичаната актриса Мартина Вачкова. Тези неща тя ги е научила от своя баща Григор Вачков.

"Най-хубавите критики за баща ми винаги това изтъкват - някаква страшна сила, мъжка мощ и някакво изконно българско присъствие на човек здраво стъпил на земята. Това е баща ми, българин, вкоренен в тази земя, обожаващ България и земята си, много всеотдаен", разказа актрисата.

Преди се е хвърляла на всеки проект, защото това е натрупан опит. Сега гледа компанията, в театъра - за нея е важно с кого ще репетира, не само режисьорът, той ще си тръгне. Но тези, които ще останат за репетиции, да са хора, с които ѝ е приятно.

В днешно време според нея няма толкова обичани хора на екран, както е било по времето на "Ку-ку" и "Каналето".

"Те ни обичаха като компания. И докато бяхме единни, бяхме прекрасни. В мига, когато започнахме да се разделяме, стана лошо", коментира актрисата.

Имало е големи злодеи и преди, но това, което е днес: да манифестираш омразата си, да я изписваш, да я избълваш, такова чудо не е било. "Време на манифестиране на омразата е, аз се стопявам в такава среда", каза още Вачкова.

Смята, че е дипломат, не харесва обидите. Право, куме, в очи - не е нейният израз.

"Днес на деликатността, на дипломацията казват лицемерие. Моля?! Лицемерие е съвсем друго. Аз не харесвам това да обидиш човека", коментира актрисата.

Според нея с обич и отдаденост се запазва приятелството, защото когато обичаш един човек, го обичаш и с грешките му.

Вижте още от разговора във видеото.

Гледайте повече от "Денят започва с Георги Любенов"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лацио намери заместник на Симоне Индзаги
Лацио намери заместник на Симоне Индзаги
Роман Абрамович изгледа на живо триумфа на Челси
Роман Абрамович изгледа на живо триумфа на Челси