НОВИНИ

Министър Георги Глушков и редица именити спортисти бяха гости на премиерата на филма за волейболен клуб Левски „История на бъдещето“

Видео разказът насочва вниманието към връзката между спорта и образованието и обръща внимание на инициативите, които клубът развива.

министър георги глушков редица именити спортисти бяха гости премиерата филма волейболен клуб левски bdquoистория бъдещетоldquo
bnt avatar logo
от БНТ
11:21, 16.05.2024
Чете се за: 01:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Министърът на младежта и спорта Георги Глушков присъства на премиерата на документалния филм „История на бъдещето“, посветен на най-новата история на волейболен клуб Левски София. Лентата на продуцента Иван Петров разказва за срещата на Владимир Николов през 2016 година с предприемачите и големи фенове на волейбола Давид Давидов и Атанас Гаров и за изминатия от тях път към най-високите цели до изграждането на най-добрата школа в Европа.

На премиерата в зала "Левски София" присъстваха редица волейболни легенди, треньори и състезатели, сред които Димитър Златанов, Борислав Кьосев, Димо Тонев, Пламен Константинов, Елица Иванова, Ева Янева и Антонина Зетова.

Видео разказът насочва вниманието към връзката между спорта и образованието и обръща внимание на инициативите, които клубът развива – от срещите с големи български шампиони, през разнообразните обучения, целящи да обогатят мирогледа на момчетата и момичетата от школата до изграждане на връзки с елитни университети в САЩ и с водещи професионални волейболни клубове на Стария континент.

По време на събитието бе даден старт на дарителската програма „Съмишленик“ за новия сезон, а присъстващите имаха възможност да се срещнат с шампионите от мъжкия тим, отборa на жените, спечелил бронзовия медал в първенството, както и с шампионите на бъдещето – момчетата и момичетата от школата на Левски.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"Булгаргаз" ще съди "Газпром" заради спрените доставки през 2022 г.
"Булгаргаз" ще съди "Газпром" заради спрените доставки през 2022 г.
Работни групи ще ускорят реализацията на нови ядрени мощности в АЕЦ "Козлодуй"
Работни групи ще ускорят реализацията на нови ядрени мощности в АЕЦ "Козлодуй"