НОВИНИ

Николай Киров: Имаше малко повече напрежение у нас, отколкото трябваше

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:20, 23.07.2021
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
николай киров имаше повече напрежение нас отколкото трябваше
Слушай новината

Наставникът на Арда Николай Киров сподели минути след загубата от Апоел Беер-Шева с 0:2, че напрежението от дебюта в Европа си е казало думата.

Специалистът заяви, че отборът е изиграл едно нервно първо полувреме, а през второто, когато е успял да се отърси от напрежението е допуснал елементарен гол.

"За нас се явява един добър опит. Видяхте, че противникът е опитен състав. Сбъркахме през първото полувреме, където бяха и техните ситуации. Лошото е, че през втората част, когато се отърсихме от напрежението, допуснахме елементарен гол. Те се затвориха и търсиха шанс на контраатака. Те са не само опитни, но и качествени състезатели и се възползват от такива моменти.

Все пак ние е първи двубой в Европа, имаше малко повече напрежение отколкото трябва. Има го това - последният пас, последното центриране. Те и ръстово ни превъзхождаха. Полезен опит за нас.

46-годишният Киров отказа да коментира съдийските решения в двубоя и обяви, че сега за кърджалии най-важният мач е срещу Ботев Враца.

"За нас сега е важен първият двубой от първенството срещу Ботев Враца, като мине той ще мислим и за реванша. Аз не мога да коментирам съдийството, гледаме си нашите проблеми."

Накрая Киров призна, че няма как да е доволен от загубата, но я отдаде до голяма степен на липсата на опит.

"Надявах се напрежението да е по-малко, но ни трябваше едно полувреме да се отпуснем. През втората част се отърсихме и изнасяхме повече топката. Отдавам го на липсата на опит. Когато има загуба, няма как един треньор да е доволен."

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Състезателка по стрелба с лък получи топлинен удар
Състезателка по стрелба с лък получи топлинен удар
Хари Кейн става "гражданин" за 160 млн. паунда
Хари Кейн става "гражданин" за 160 млн. паунда