НОВИНИ

"Под прикритие" ще зарадва зрителите на БНТ с нов сезон (СНИМКИ)

Юлиан Вергов влиза с роля в сериала, снимките на новия сезон започват през лятото

джаро куката завръщат шести сезон прикритие
bnt avatar logo
от БНТ
13:44, 06.02.2024 (обновена)
Чете се за: 03:22 мин.
Галерия
Слушай новината

Един от най-емблематичните български сериали – "Под прикритие" – се завръща в ефира на Българската национална телевизия с шести сезон. Снимките започват през лятото, като зрителите на обществената телевизия ще могат да гледат новите 12 епизоди през 2025 г.

"Имам честта и удоволствието да представя официално новия шести сезон на един от най-успешните сериали в България, не само на БНТ. За нас е особена гордост, че след толкова години успяхме да продължим и да развием сериала, който, вярвам, е любим на нашите зрители и всички очакват с нетърпение новия сезон", заяви генералният директор на БНТ Емил Кошлуков по време на специална пресконференция, в която участие взеха още сценаристите Борислав Захариев и Ваня Николова, създателят на "Под прикритие" Димитър Митовски, журналистът и консултант на сериала Слави Ангелов, както и актьорите Михаил Билалов и Мариан Вълев.

"За първи път към "Под прикритие" проявиха интерес и световни платформи, така че съвсем скоро той ще бъде един от първите български сериали, излъчени по HBO. Началото на снимките на новия сезон ще бъде през лятото на тази година и се надяваме да го излъчим през 2025 г.", поясни Кошлуков.

В "Под прикритие 6" зрителите ще видят отново едни от любимите си герои – безскрупулния престъпен бос Петър Туджаров – Джаро, в чиято роля е Михаил Билалов, както и Росен Гацов – Куката, в чийто образ се превъплъщава Мариан Вълев.

Сред големите изненади в новия сезон на криминалния сериал, който постави нови стандарти във филмопроизводството у нас, е участието на звездата Юлиан Вергов.

Феновете на "Под прикритие" ги очакват срещи с още нови герои и интригуващи сюжетни линии, разкри режисьорът Виктор Божинов.

"По стечение на съдбата съм режисьор на голяма част от епизодите на досегашните пет сезона и съм изключително благодарен, че получих покана за този шести сезон. Това може би е единственият проект, към който бих се върнал, защото изпитвам страхотен сантимент към него и му дължа голяма част от успешната си кариера. Шести сезон ще бъде по-различен и географски – ще се снима освен в София и околностите, по българското Черноморие, във Франкфурт и Малта", каза Виктор Божинов.

Снимки: Десислава Кулелиева, БНТ

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отпадането на студентските такси трябва внимателно да се прецени, смятат от Съвета на ректорите
Отпадането на студентските такси трябва внимателно да се прецени, смятат от Съвета на ректорите
Илияна Йотова: Важно е да се защити интересът на българските земеделци
Илияна Йотова: Важно е да се защити интересът на българските земеделци