НОВИНИ

"Под прикритие" си е паралелен свят на нашия свят, каза Мариан Вълев в ролята на Куката

Цанка Николова
от Цанка Николова
19:00, 06.02.2024
Чете се за: 04:22 мин.
У нас
Слушай новината

Джаро и Куката се завръщат на екран в шестия сезон на хитовия сериал на БНТ "Под прикритие". Снимките ще започнат през лятото, а излъчването на новите 12 епизода по националната телевизия ще бъде догодина.

Завладяващото в сюжета е, че ще видите Джаро и Куката в нова светлина. Съвсем скоро "Под прикритие" ще бъде един от първите български сериали, излъчени по HBO.

Хитовият сериал "Под прикритие" с шести сезон. Една от най-успешните продукции, разпространена вече в 180 държави, се завръща на екран. Снимките на сезона ще започнат през лятото, а новите 12 епизода на криминалния сериал ще бъдат излъчени догодина. Съвсем скоро "Под прикритие" ще бъде един от първите български сериали, излъчени по HBO.

8 години след последния епизод е време за дълогоочакваното продължение - още по-вълнуващи сцени, баланс между полиция и престъпност, неочаквани обрати, динамика и интрига от началото до самия край. Новият сезон обещава да е най-мащабният от всички досега.

В шести сезон обаче мафиотският бос Петър Туджаров отново се връща на екран, защото има още какво да ни каже.

"Фактът, че съм тук, означава, че имам работа. А работата е именно епизоди, свързани с историята на бандата, така да се каже, преди началото на "Под прикритие", каза Михаил Билалов, в ролята на Петър Туджаров - Джаро.

"Под прикритие" си е паралелен свят на нашия свят. Ако за мен "Под прикритие" носи в характера си нещо, то е смелостта на авторите. Така, че ние ще продължаваме смело и без страх да разказваме важни истории", заяви Мариан Вълев, в ролята на Росен Гацов - Куката.

Освен познати лица от бандата на Джаро, ще видим и нови лица. Както и напълно нов главен герой. В неговата роля влиза Юлиан Вергов.

"Нови интересни обрати, нови герои и някои много интересни ходове, но най-важното ще даде на зрителя емоцията, която очакват от марката "Под прикритие"", разказа Виктор Божинов, режисьор на "Под прикритие".

"Най-интересното, което ще видим, е това, че ще има едно връщане назад в миналото и всички, които умряха така да се каже, са мъртви от старите сезони, ще можем да ги видим в нова светлина", обясни Димитър Митовски, създател на "Под прикритие".

"Това е най-успешният сериал на БНТ и най-любимия сериал в България. Много сме щастливи, че успяхме да го продължим. Очакваме още по-голям успех с екипа, с който го създаваме и вярвам, че българите най-накрая ще получат новия шести сезон на своя сериал", каза генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

"От 8 години хората по улиците ме спират и казват "Кво става, брат, къде ни отиде филмът?" Масово. Дължахме им го", уточни Михаил Билалов.

Освен в София и околностите сериалът, който постави нови стандарти във филмопроизводството у нас, ще бъде сниман и по нашето Черноморие. Снимачен процес ще има и на локации извън България - в Германия и Малта.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Йордания изненада неприятно Южна Корея и се класира за финала на Купата на Азия
Йордания изненада неприятно Южна Корея и се класира за финала на Купата на Азия
Швейцарският посланик: Подкрепяме България за пълноправно чренство в Шенген
Швейцарският посланик: Подкрепяме България за пълноправно чренство в Шенген