НОВИНИ

Румен Овчаров: Тандемът БСП-Радев е алтернатива на статуквото

bnt avatar logo
от БНТ
11:26, 15.11.2020
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

"Вътрешнопартийната опозиция слугува на управляващите. Предателството е краят на болните амбиции". Така в "Денят започва с Георги Любенов" Румен Овчаров описа депутатите, които напуснаха ПГ на левицата. Според него те нямат политическо бъдеще.

Овчаров коментира и тезата за предполагаемия разкол между лидера на БСП Корнелия Нинова и президента Румен Радев. По думите му в момента управляващите "ровят в такъв сценарий, защото това играе в посока на запазване на статуквото".

"Тандемът БСП-Радев в настоящата ситуация, към момента изглежда като най-сериозната алтернатива на статуквото в България сега... Без една от двете страни такава алтернатива няма", категоричен е Овчаров.

Що се отнася до мерките за справяне с кризата Румен Овчаров разкритикува остро управляващите както за действията им в здравен аспект, така и в икономическо отношение. Нужни са таргетирани действия – конкретни, насочени към определени прослойки от населението. Той защити и мнението на опозицията за реално преизчисляване на пенсиите.

Гледайте още теми от "Денят започва с Георги Любенов"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Късо съединение е най-вероятната причина за пожара в COVID отделение в Румъния
Късо съединение е най-вероятната причина за пожара в COVID отделение в Румъния
Почина генералният директор на БТА Максим Минчев
Почина генералният директор на БТА Максим Минчев