НОВИНИ

Стойчо Младенов: Надявам се да извлечем максимума от този мач

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:58, 18.08.2021
Чете се за: 02:25 мин.
Спорт
стойчо младенов надявам извлечем максимума мач
Слушай новината

Наставникът на ЦСКА София Стойчо Младенов изрази оптимизъм относно предстоящия първи двубой срещу Виктория (Пилзен) от плейофния кръг в турнира Лига на конференциите.

Днес сутринта "червените" отпътуваха за Чехия, където утре вечер в 20.00 излизат на "Досан Арена" срещу Виктория (Пилзен)

На летище "София" Младенов разкри, че е проучил противника и добави, че ЦСКА има способността да отбележи гол и дори да спечели мача.

"Разузнали сме противника, има детайли, които са впечатляващи като качество. Много балансиран отбор. Надявам се да им противодействаме, а и в офанзивен план да действаме и да нанесем кинжален удар. Имаме способността и качествата да отбележи гол, а защо не и да победим. Знаем евентуалния състав на Виктория, както и те за нас. Няма тайни между двата отбора. Ние с треньора им пък се познаваме и няма с какво да се изненадаме. Познавам сегашния отбор на Виктория Пилзен. Знаем чешкият футбол на какво ниво е. Те са много агресивен и стойностен отбор, няма какво да се лъжем. Към всеки противник се отнасяме с нужното уважение. Знаем силните им страни, много са добри в нападение, при статичните положения. Надявам се да им противодействаме правилно и да извлечем максимума от този мач.", сподели наставникът на "червените".

64-годишният специалист разкри още и какво се случва с контузените Тибо Вион, Мено Кох, Федерико Варела и новото попълнение Томас Лам.

"Тибо Вион е с нас. За съжаление нещата при Мено Кох са зле - отива на операция. Варела продължава да се възстановява. Томас Лам още не е готов и на нивото, на което го искаме. Направили сме програма за него. За септамври месец ще е готов наравно с Варела и ще можем да разчитаме на 100% на двамата", завърши треньорът на ЦСКА София.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НС сформира 22 постоянни парламентарни комисии
НС сформира 22 постоянни парламентарни комисии
Шериф (Тираспол) на прага на историята след класика у дома
Шериф (Тираспол) на прага на историята след класика у дома