НОВИНИ

Тази вечер: Започва "Порталът" - новият български сериал на БНТ

bnt avatar logo
от БНТ
10:04, 02.05.2021
9446
Чете се за: 02:57 мин.
Още
Слушай новината

Тази вечер в 21.00 ч. в ефира на БНТ1 е премиерата на новия български сериал "Порталът". Пътуване във времето, с интригуващи истории и герои са подготвили режисьорът Илиян Джевелеков и звезден актьорски и сценарен екип.

Повече подробности за "Порталът" издадоха част от актьорите в звездния каст, които бяха гости в "Денят започва с Георги Любенов".

Този филм, защото за мен това е филм, беше създаден с толкова много любов, че се чувствах малко тъжна, когато приключиха снимките. Филмът има всички компоненти, за да бъде успешен - добър сценарий, добър режисьор, прекрасни актьори, сподели Стефка Янорова, която влиза в ролята на ядрен физик.

Филмът вълнува, аз съм с вътрешно око и не мога да давам оценки, но според мен има знак, че ще вълнува хората. Сюжетът е много интересен, сподели Велислав Павлов, на когото е поверена главната роля в "Порталът".

Зрителите вече разбраха, че във филма се разследва смъртта на моята героиня, така че има трилър, има криминална нишка, има и любов, както и фантастика. Филмът дава много интересен поглед на зрителите, разказа Стефания Кочева.

Премиерният епизод започва точно в 21.00 ч., но от 20.30 ч. БНТ е подготвила специално студио за зрителите, в което може да научите любопитни истории от снимачната площадка.

БНТ със специално студио за премиерата на "ПОРТАЛЪТ"

Ще разберете как се преобразява София в социалистически град и каква е истинската история на зазидания балкон в Софийския университет, който се оказва портал на времето.

Водещ на специалното студио е Юрий Дачев. Гостуват режисьорът и съсценарист на „Порталът“ Илиян Джевелеков, главният сценарист Матей Константинов и актьорите в четирите основни роли: Велислав Павлов и Александър Кънев, Джулия Бочева и Стефания Кочева.

През "портала" в студиото преминава и Мария Илиева, която се превъплъщава в ролята на Йорданка Христова.

Вижте последната филмова роля на Татяна Лолова. Неизлъчени още кадри от сериала на БНТ "Порталът"

В "Порталът" е и последната роля на незабравимата Татяна Лолова.

Новата продукция на БНТ е шест епизода и ще се излъчва всяка неделя вечер.

Гледайте повече от "Денят започва с Георги Любенов"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мъж застреля двама души в Уисконсин, полицията го ликвидира
Мъж застреля двама души в Уисконсин, полицията го ликвидира
Борисов: Крещящо е мълчанието на кандидат-президента Радев за руското решение
Борисов: Крещящо е мълчанието на кандидат-президента Радев за руското решение