НОВИНИ

Жозе Моуриньо с красноречив жест към Стойчо Младенов след мача

Жозе Моуриньо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
07:32, 17.09.2021
5108
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо направи красноречив жест след края на мача срещу ЦСКА от груповата фаза на Лигата на конференциите.

„Червените“ загубиха гостуването си на стадион „Олимпико“ с 1:5, но след последния съдийски сигнал португалският специалист се приближи до Стойчо Младенов, за да го поздрави и даде знак, че резултатът не отговаря на показаното на терена.

Жозе Моуриньо подаде ръка на всеки член от треньорския екип на ЦСКА след срещата, като в този момент красноречиво обясняваше, че не одобрява крайния резултат и многото попадения.

След двубоя португалският специалист коментира, че това е „фалшив резултат“ и не „справедлив“, заради показаното на терена.

ЦСКА остана с човек по-малко в 80-ата минута, след което паднаха и последните две попадения в мрежата на Густаво Бусато.

Самият Стойчо Младенов също потвърди думите на Моуриньо: „Резултатът е тежък. Резултатът е нереален. Това ми каза и Моуриньо след мача.“

Запитан за мнението му за треньора на „армейците“, португалският специалист отново прояви уважение: „Стойчо беше фантастичен играч, беше опитен състезател, беше чиста класа в моя отбор Витория Сетубал. Топ класа беше, напусна след това.“

Нещо повече, Жозе Моуриньо си спомни, че миналата година, докато беше наставник на Тотнъм се изправи срещу Локомотив Пд и Лудогорец. Той определи настоящия тим на ЦСКА като по-добър от миналогодишните ни два представителя в евротурнирите.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Проблем с бездомните кучета в Самоков - над 100 жалби от нападнати и ухапани граждани
Проблем с бездомните кучета в Самоков - над 100 жалби от нападнати и ухапани граждани
Задължителен зелен сертификат за работещите: Италия с най-строги мерки в Европа
Задължителен зелен сертификат за работещите: Италия с най-строги мерки в Европа