НОВИНИ

​Поп звезди изразиха своята съпричастност с пострадалите в Манчестър

Поп звезди изразиха своята съпричастност с пострадалите в Манчестър в края на концерта на Ариана Гранде, вследствие на самоубийствения атентат с много жертви и ранени, предаде Франс прес.

bnt avatar logo
от БТА
10:15, 23.05.2017
Чете се за: 00:48 мин.
По света
​поп звезди изразиха своята съпричастност пострадалите манчестър

Американската певица написа в Туитър: "Аз съм разбита! От цялото си сърце ви казвам, че страшно ми е мъчно. Просто нямам думи!". Ариана сподели своята печал в акаунта си, следван от 45 милиона нейни последователи.
Много от приятелките на Ариана изразиха своята солидарност с пострадалите и техните близки.

Ники Минаж, която пее в няколко парчета на Гранде, сред които и мега хита "Bang Bang", написа следното: "Сърцето ми е наранено заради моята посестрима Ариана и заради всички семейства, засегнати от тази трагедия в Обединеното Кралство. Невинни хора загубиха живота си. Това дълбоко ме натъжава!"

; ; ;

Кралицата на американския поп Тейлър Суифт, също близка приятелка на Гранде, ѝ засвидетелства "цялата си любов". "Моите мисли, моите молитви и моите сълзи са за всички, засегнати от трагедията в Манчестър тази вечер!", написа Суифт в Туитър.

;

От своя страна Кейти Пери сподели в мрежата за "разбитото си сърце заради пострадалите и техните семейства, за това накъде е тръгнал този свят!" Посланието ѝ бе придружено с емотикон на тъжно и загрижено лице.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Първи реакции на представители на ЕС и НАТО за терора в Манчестър
Първи реакции на представители на ЕС и НАТО за терора в Манчестър
Ариана Гранде преустановява турнето си след атентата в Манчестър
Ариана Гранде преустановява турнето си след атентата в Манчестър