НОВИНИ

Първи коментари в НС след речта на президента Румен Радев

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова направиха отчет на първата година от мандата си, който БНТ 1 излъчи на живо. Вижте първите коментира в Народното събрание след речта му.

bnt avatar logo
от БНТ
12:57, 24.01.2018
Чете се за: 00:34 мин.
У нас
Александър Симов - ПГ "БСП за България" : Според мен желанието за война е особено от едната институция. Виждаме, че и мнозинството от ГЕРБ прави и невъзможното, за да влезе във война с Румен Радев. Според мен, ако трябва да обобщим едната година до тук на президента, то според мен едно от най-характерните неща е ,че ГЕРБ по всякакъв начин се опитаха да се конфронтират с него и разбира се мелодраматично пищяха, когато видяха, че отсрещната страна не е Росен Плевнелиев.
Милен Михов - ПГ "Обединени патриоти": Президентът Радев се различава съществено от предходния президент. Той има друга визия, други качества и има желание да бъде активен фактор в управлението на страната и това е нещо, за което трябва да бъде похвален. Не бих казал, че неговата оценка за парламента и за атрофирането на парламентаризма е вярна и я споделяме.
Мустафа Карадайъ - ПГ "Движение за права и свободи ":Ние от ДПС оценяваме положително първата година от мандата. Той се опитва да бъде обединител на нацията, но нашите избиратели, които гласуваха за него, имат малко по-големи очаквания.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пожарната ще бъде оборудвана с по-модерна техника за издирване и спасяване
Пожарната ще бъде оборудвана с по-модерна техника за издирване и спасяване
Борисов поиска освобождаване на председателя на Агенция за закрила на детето
Борисов поиска освобождаване на председателя на Агенция за закрила на детето