Tони Димитрова със специален концерт по БГ Радио в памет на Ана Мария Тонкова

За шести пореден път на 16 юли БГ Радио организира концерт в памет на Ана Мария Тонкова - един от създателите на медията и неин дългогодишен музикален директор. Специално участие в "Песен за Ани" тази година ще вземе обичаната българска изпълнителка Тони Димитрова, а началото на музикалното събитие е 17 ч.

от БНТ
15:42, 15.07.2019
Чете се за: 00:31 мин.
Животът
tони димитрова специален концерт радио памет ана мария тонкова

Певицата, носителка на наградата на БГ Радио "БГ Вдъхновител 2015" на името на Ана Мария Тонкова, ще посвети своите любими песни на Ани на живо в ефира на радиото, а по-късно – слушателите ще могат да видят и чуят целия концерт онлайн.

Тони ще изпълни големите си хитове, както и две от най-новите си песни – "Изгубена" и "100 горещи дни", които от няколко месеца са в ефира на БГ Радио.

Тони Димитрова, певица: За мен Ани е един от добрите хора, които срещнах по пътя си. Тя в приятелят, който, ако можех да върна времето назад, бих виждала и чувала по-често. И този концерт е специален, защото не можах много неща да й кажа. Сега, чрез песните си, с думите и сърцето си, заедно с Росен Сеновски - китара и Миро Станчев, ще й изпратим писмо.

Шестият концерт "Песен за Ани" ще се излъчи на живо от студиото на БГ Радио на честотите на радиото в страната и през мобилните приложения за iOS, Android и Windows на 16 юли от 17 ч.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Кризисна среща в Брюксел за ядреното споразумение с Иран
Кризисна среща в Брюксел за ядреното споразумение с Иран
 Женско слонче се роди във Виенския зоопарк
Женско слонче се роди във Виенския зоопарк