НОВИНИ

Антъни Иванов загатна, че повече няма да плува за България

Той се обърна към журналистите, като ги помоли да не ходят на басейна, на който тренира, защото няма никакво намерение да разговаря с тях.

кас потвърди наказанието антъни иванов плувецът пропуска олимпиадата париж
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
13:37, 14.03.2024
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Дали ще плувам на Олимпиадата или не за мен лично няма значение. Дали ще плувам за България от тук нататък мисля, че знаете отговора. Това написа в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ плувецът Антъни Иванов, който в момента е със спрени състезателни права заради нарушаване на правилата за допинг контрол.

Антъни Иванов сподели също, че рано или късно „истината ще излезе наяве“. Той се обърна към журналистите, като ги помоли да не ходят на басейна, на който тренира, защото няма никакво намерение да разговаря с тях.

„Обръщам се към журналистите и телевизиите с една молба. Недейте да идвате на басейна на който тренирам, няма да говоря с вас. Единственото нещо, което чакам и ще го дочакам е да се върна и да покажа, че все още имам какво да постигна в световен мащаб. Лошата услуга, която си направихте е, че ми дадохте още 6 месеца да се подготвя да направя това. Дали ще плувам на Олимпиадата или не за мен лично няма значение. Дали ще плувам за България от тук нататък мисля, че знаете отговора. Благодаря на всички за подкрепата и истината ще излезе рано или късно наяве, като едната от истините вече излезе в Доха. (Нормативи в Бургас и в София знаем как се правят)“, написа Иванов.

„В целият процес загубихме 3 кариери за 4 години, 1 кариера за 2 години, щафета на ОИ, медал от световно и да не изреждам още колко неща. Всеки си носи кръста и аз ще си понеса несправедливото наказание и от тук нататък въобще няма дори да се занимавам да ви отварям очите защото няма смисъл. Бъдете здрави и ще се видим Октомври“, добави още плувецът.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пребиха пастир в бобовдолско село
Пребиха пастир в бобовдолско село
Домът на Фреди Меркюри в Лондон се продава
Домът на Фреди Меркюри в Лондон се продава