НОВИНИ

Ерик тен Хаг: Можем да играем много добре, но внезапно правим грешки, а това е недопустимо

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:16, 21.09.2023
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
ерик тен хаг можем играем добре внезапно правим грешки недопустимо
Слушай новината

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не скри разочарованието си след загубата с 3:4 от Байерн Мюнхен в дуела между двата тима от груповата фаза на Шампионската лига.

Нидерландецът сподели, че в началните 25 минути от срещата "червените дяволи" са били по-добрият отбор на терена, но допуснатите бързи два гола са обърнали развоя на срещата.

"Очевидно сме разочаровани. Бяхме по-добрият отбор в първите 25 минути, но после допуснахме два глупави гола. Мисля, че трябва да обърнем внимание на собственото си представяне. Ако вкараш три гола тук в Мюнхен и все пак не успееш да вземеш точка, тогава трябва да се погледнеш в огледалото, защото си се прострелял в крака. Не трябва да допускаме това. Трябва да сме още по-отдадени да печелим големи мачове", коментира Тен Хаг.

Специалистът отчете и внезапните грешки в играта на своя тим, заявявайки, че при качествата, с които разполагат неговите футболисти, такива неточности са "недопустими".

"Можем да играем много добре, но внезапно правим грешки, губим топката, а това при нашите качества е недопустимо. И още по-важното е, че допуснахме голове, защото не поемаме отговорност. Трябва да даваме всичко през целите 90 минути, да се придържаме към плана си за мача. Както виждате можем да играем много добре, но това е единственият начин да печелим мачове", заяви бившият треньор на Аякс.

"Определено няма лесни мачове, а за нас със сигурност заради периода, в който се намираме. Ако сме Манчестър Юнайтед, трябва да сме обединени, да сме заедно и да се придържаме към плана", завърши Ерик тен Хаг.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Председателят на СОС: Ограничихме до 5 км/ч движението на тротинетките в парковете
Председателят на СОС: Ограничихме до 5 км/ч движението на тротинетките в парковете
Задържаха и повдигнаха обвинение на мъж, шофирал с 3,89 промила алкохол
Задържаха и повдигнаха обвинение на мъж, шофирал с 3,89 промила алкохол