НОВИНИ

Европейската централа по водни спортове даде висока оценка за организацията на еврошампионата по водна топка в Бургас

Европейската централа по водни спортове даде висока оценка за организацията на еврошампионата по водна топка в Бургас
Снимка: ММС
bnt avatar logo
от БНТ
11:54, 02.10.2024
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Европейската централа по водни спортове European Aquatics даде висока оценка за организацията на европейското първенство по водна топка за мъже до 19 години, което се проведе в Бургас в началото на септември.

От European Aquatics изпратиха благодарствено писмо до Българска федерация по водна топка за проявения "професионализъм, внимание към детайла и силен ангажимент към спорта."

"От името на European Aquatics бихме искали да изразим нашата най-искрена благодарност и висока оценка за организацията и домакинството на Европейското първенство по водна топка U19 мъже, което се проведе в град Бургас между 1 и 7 септември 2024 година", се казва в писмото.

"Събитието беше проведено с изключителен професионализъм, внимание към детайла и силен ангажимент към спорта. Вашите усилия създадоха условия за едно първенство на най-високо ниво, което предостави на всички участници, треньори и зрители едно незабравимо спортно изживяване. Бургас демонстрира своето гостоприемство и спортен дух, а плувната база и организацията са пример за изключително високо ниво. Това допринесе за популяризирането на водната топка и развитието на младите таланти в спорта. Искаме да благодарим на всички вас – организатори, доброволци, партньори и спонсори, че направихте този шампионат възможен и успешен. Надяваме се, че ще продължите да допринасяте за развитието на водните спортове и да бъдете домакини на подобни престижни събития и в бъдеще", се казва още в писмото, подписано от Ренато Живкович, директор на EA Water Polo.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът Румен Радев свиква Консултативния съвет за национална сигурност
Президентът Румен Радев свиква Консултативния съвет за национална сигурност