НОВИНИ

ФИФА разреши на Атанас Илиев и Николай Михайлов да играят срещу Грузия

Борил Гочев
от Борил Гочев
22:02, 07.09.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
фифа разреши атанас илиев николай михайлов играят грузия
Слушай новината

От световната футболна централа ФИФА са уведомили Българския футболен съюз, че Атанас Илиев и Николай Михайлов ще могат да вземат участие в утрешната контрола срещу Грузия на Националния стадион "Васил Левски".

В неделния двубой срещу Литва Михайлов бе изгонен с директен червен картон от резервната скамейка, докато Илиев получи своя втори жълт картон, което означаваше, че и двамата трябва да пропуснат следващата среща на "лъвовете" под егидата на ФИФА.

След специално разрешение от централата обаче и двамата футболисти ще бъдат на разположение на селекционера Ясен Петров за утрешния мач срещу грузинците.

Българският наставник сподели по-рано днес, че от решението на ФИФА зависи това в какъв състав ще излязат трикольорите утре вечер.

Контролата България - Грузия ще може да проследите пряко в ефира на БНТ 3 и онлайн на bntnews.bg/sport утре от 19.30 часа.

Атанас Илиев и Николай Михайлов пък ще изтърпят своя мач наказание в следващата официална среща на "лъвовете", която по стечение на обстоятелствата ще бъде отново срещу Литва на 9 октомври.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
16 загинали след наводнение в болница в Мексико
16 загинали след наводнение в болница в Мексико
Меркел обяви подкрепата си за Армин Ланшет на предстоящите избори в Германия
Меркел обяви подкрепата си за Армин Ланшет на предстоящите избори в Германия