НОВИНИ

Кирил Десподов: Надявам се да повторим играта срещу ЦСКА

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:22, 20.07.2021
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
кирил десподов надявам повторим играта цска
Слушай новината

Фланговият футболист на Лудогорец Кирил Десподов изрази надежда той и неговите съотборници да повторят играта от мача за Суперкупата срещу ЦСКА и в мача от Шампионската лига срещу Мура.

Десподов, който асистира и за четирите попадения при успеха с 4:0 срещу "червените" увери, че съботния двубой вече е забравен и всички мисли са насочени към утрешния сблъсък.

"Да, по-сладко е след тази победа, но сме сериозни и концентрирани за мача утре и така. Трябва отново да играем, както направихме в предните мачове – дисциплинирано и мотивирано. Трябва да си очаква момента и да наказва. Надявам се, че ще сме все по-добри в следващите мачове. Да, наистина играта бе доста силна. Силно се надявам да играем по същия начин, както срещу ЦСКА."

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Българският национал определи Мура като по-сериозен съперник в сравнение с тима на Шахтьор Солигорск, който "орлите" отстраниха в първия кръг.

"Със сигурност е по-сериозен отбор, но ако ние сме концентрираме и си гледаме само нашата игра, мисля, че няма да имаме много сериозни проблеми, но да не казвам големи думи, но сме там само за победа. Играят по-различно от Шахтьор Солигорск, но, вижте, нашата тактика е най-важната, тяхната няма смисъл да я гледаме. Излизаме, играем, съобразяваме се с противника, разузнаваме го добре и така."

Десподов отказа да коментира вчерашния жребий за третия квалификационен кръг, който отреди на Лудогорец да играе срещу Олимпиакос или Нефтчи Баку, ако преодолее Мура.

"Важно е да направим добър резултат сега. Рано е да се мисли за жребия в третия кръг. Нека до отстраним Мура и тогава ще мислим за следващия кръг".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Излезе второто класиране за гимназиите
Излезе второто класиране за гимназиите
61 години с новините на БНТ
61 години с новините на БНТ