НОВИНИ

Коди Милър-Макинтайър: Години търпение за този момент

Американецът с български паспорт използва социалните мрежи да благодари на вече бившия си отбор Баскония, както и да се обърне към неговата баба, която почина наскоро.

коди милър макинтайър записа точки борби асистенции поражение баскония евролигата
bnt avatar logo
от БНТ
11:30, 04.07.2024
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Коди Милър-Макинтайър не пропусна да се сбогува с Баскония. Както е известно, българският национал ще продължи своята професионална кариера в Цървена звезда, където сложи подписа си под договор за следващите две години. Гардът имаше още една година от своя контракт с испанците, но сърбите направиха всичко възможно да си осигурят неговите услуги.

Американецът с български паспорт благодари за времето, прекарано в редиците на баските през миналия сезон в своя профил в X.

“Благодаря за всичко, Баскония. Няма думи, с които да изразя колко съм благодарен за възможността и доверието, което получих, когато го заслужих. Любовта ми към Витория-Гастейс и и организацията винаги ще я има. Благодаря ви много за любовта и спокойствието, които всички ми предадохте, но се сега е време да отида и да се погрижа за нещо, което чакам от години", заяви той.

След това Милър-Макинтайър използва и профила си в Instagram, където допълни и се обърна към своята баба, която почина наскоро:

„Години търпение за този момент. Хората нямат представа колко много означава това за мен в момента и колко време съм чакал за него. Колко негативни емоции съм усвоил за този момент. Откога съм държал главата си наведена и съм приемал нещата ден за ден. Бабо, иска ми се да си тук, за да видиш какво ще направя след това за теб, но предполагам, че знаеше, че имам нужда от ангел като теб, който ме пази за това, което предстои. Най-накрая се връщам на мястото, където кариерата ми тръгна надолу, но животът е един кръговрат и когато звездите се подредят, слушам, особено когато това е най-ярката червена звезда в небето“, сподели американецът с български паспорт.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Виктория Василева: Да правят каквото искат, не познавам Ивелин Михайлов
Виктория Василева: Да правят каквото искат, не познавам Ивелин Михайлов
Джо Байдън ще участва в изборната надпревара за Белия дом
Джо Байдън ще участва в изборната надпревара за Белия дом