НОВИНИ

Крушарски преди полета за Копенхаген: Локомотив пише най-новата история на Пловдив

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:18, 11.08.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
крушарски полета копенхаген локомотив пише новата история пловдив
Слушай новината

Президентът на Локомотив (Пловдив) говори пред медиите на летище "София" минути преди заминаването на неговия тим за датската столица Копенхаген.

Там утре вечер "смърфовете" ще изиграят мача си реванш от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите срещу Копенхаген. Преди седмица в Пловдив двата отбора завършиха наравно 1:1.

На аерогарата Крушарски за пореден път демонстрира увереност във футболистите и заяви, че Локомотив пише най-новата история на Пловдив.

"Отборът от снощи са подкарали и продължават напред. Няма проблем, всичко е под контрол. Момчетата са подготвени и физически, и психически. Много пъти съм казвал, че ние винаги имаме цели и тези цели от време на време ни се случват. Шансовете ни са равни, тръгваме с равен старт. Локомотив пише най-новата история на Пловдив. Това, което постигнахме последните три години, Пловдив не го е имал", заяви Крушарски.

Босът на пловдивчани говори и за подновяването на договора на капитана на тима Димитър Илиев и допълни, че в клуба има достатъчно таланти, които помагат за изграждането на един добър отбор.

"Преговорите с Димитър Илиев бяха много лесни. Не само че задържаме един от ключовите си футболисти, а някои се опитват и да се върнат в Локомотив. Тези, които се помислиха за звезди, скоро ще слязат на земята и пак ще дойдат да се молят на Локомотив. На нас повече скрап не ни трябва, имаме си достатъчно таланти. Тук си се изгражда добър отбор, повече не ни трябва", завърши Крушарски.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бали със слама се самозапалиха в близост до дома на трудноподвижен мъж край Карнобат
Бали със слама се самозапалиха в близост до дома на трудноподвижен мъж край Карнобат
Виктория Василева: Партиите никога не са искали споразумение с ИТН
Виктория Василева: Партиите никога не са искали споразумение с ИТН