НОВИНИ

Президентът на Грузинската футболна федерация: Много съжалявам за инцидента

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:35, 11.06.2022
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
президентът грузинската футболна федерация съжалявам инцидента
Слушай новината

Президентът на футболната федерация на Грузия Леван Кобиашвили коментира инцидентът с българския национален отбор по футбол в Тбилиси, при който тежко пострада Тодор Неделев.

В изявление, публикувано на сайта на местната федерация, Кобиашвили изрази своето съжаление за случилото се и допълни, че от федерацията оказват цялата необходима помощ на българската делегация.

"Много съжалявам за инцидента. Жалко е, че подобно нещо се случи на колегите ни от БФС по време на пътуване. Българският футболист Тодор Неделев, който снощи имаше нужда от медицинска помощ, е под наблюдението на лекари. Членовете на делегацията се чувстват добре и се подготвят за утрешния мач. Грузинската футболна федерация оказва цялата необходима помощ на представителите на гостуващия отбор. Пожелавам успех на всеки играч и член на делегацията на българския национален отбор", коментира Кобиашвили.

Въпреки случилото се с Тодор Неделев за момента мачът между Грузия и България от турнира Лига на нациите ще се проведе по план утре вечер от 19.00 часа и ще бъде излъчен в ефира на БНТ.

Междувременно, Неделев, който претърпя операция след катастрофата вече е буден, като българският футболист е контактен и е в стабилно състояние.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Река Ботуня преля, отнесени са мостове и автомобили във Вършец (ВИДЕО)
Река Ботуня преля, отнесени са мостове и автомобили във Вършец (ВИДЕО)
Григор Димитров срещу Камерън Нори на старта в Куинс
Григор Димитров срещу Камерън Нори на старта в Куинс