НОВИНИ

Редица звезди поздравиха Меси и компания след триумфа в Катар

Борил Гочев
от Борил Гочев
09:26, 19.12.2022
Чете се за: 02:50 мин.
Спорт
редица звезди поздравиха меси компания триумфа катар
Слушай новината

Звездата на Аржентина Лионел Меси най-накрая дочаква своята първа световна титла с "Албисалесте", а минути след зрелищния финал срещу Франция в социалните мрежи заваляха редица поздравителни съобщения за легендарната десетка на "гаучосите".

Сред хората, които поздравиха Меси бяха негови бивши и настоящи съотборници, световни шампиони и други.

"Поздравления, братко", написа Неймар, с когото Меси играе в момента в тима на ПСЖ, като бразилецът публикува и снимка на Меси със световната титла.

Носителят на "Златната топка" от Мондиал 1994 в САЩ и световен шампион с Бразилия Ромарио също поздрави Меси след триумфа на Аржентина, а освен това не забрави да спомене и Диего Армандо Марадона.

"Сигурен съм, че моят приятел Марадона е щастлив да види тази победа, както и неговите сънародници. Поздравления, Аржентина. Това бе по-добрият тим на терена, а Меси получи титлата, която му липсваше", написа Ромарио.

View this post on Instagram

A post shared by Romário (@romariofaria)

"Страхотен финал… Поздравления за Меси и Аржентина", написа друг световен шампион в лицето на Андреа Пирло, който бе част от състава на Италия, който триумфира на Мондиал 2006 в Германия.

"Честито, Лионел Меси и Аржентина. Най-после спечели трофея, който напълно заслужаваш", бяха думите на Жером Боатенг, който преди осем години игра за Германия в онзи финал, когато Марио Гьотце попари мечтите именно на Меси и Аржентина, носейки четвъртата световна титла на "Бундестима".

Бившият съотборник на Лионел Меси в Барселона Дани Алвеш написа в Инстаграм: "Футболът те обича и тези, които обичат футбола те уважават и поздравяват в този момент".

Тенис легендата Роджър Федере също не пропусна да поздрави Меси и Аржентина след триумфа в Катар: "Страхотна приказка Аржентина! За пореден път Лео Меси предифинира величието. За мен е привилегия да те гледам. Поздравления Меси и Аржентина", написа Маестрото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Спецоперация във Видин и Враца, има арестувани
Спецоперация във Видин и Враца, има арестувани
Жена беше блъсната на пешеходна пътека в Благоевград
Жена беше блъсната на пешеходна пътека в Благоевград