НОВИНИ

Рибарски преди реванша срещу ФКСБ: Ще се опитаме да играем добре и да продължим напред

рибарски реванша фксб опитаме играем добре продължим напред
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
22:07, 02.08.2023
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на ЦСКА 1948 Атанaс Рибарски даде пресконференция преди утрешния мач на тима срещу ФКСБ от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Наставникът е на мнение, че нищо в битката не е приключило, въпреки загубата с 0:1 в първия двубой.

Рибарски заяви, че отборът му ще търси ранен гол в реванша с румънския ФКСБ. "Червените", които са дебютант в турнира, загубиха първия мач на стадион "Васил Левски" с 0:1 преди седмица и ще трябва да търсят задължителна победа на Националния стадион в Букурещ, за да продължат напред.

"Първите 15 минути ще са много важни. Ние ще търсим гол от рано, но трябва да бъдем и внимателни. С оглед на резултата от изминалата среща времето ще тече срещу нас, но мачът не е приключил. Мисля, че ситуациите ще ги имам, но е много е важно да ги използваме този път. Мисля, че имаме качеството в офанзивен план и ще успеем да реализираме", каза наставникът на ЦСКА 1948.

"Трябва ни по-голяма самоувереност в предни позиции. С огледа на изминалия мач ФКСБ ще излязат с оптималния си състав и ще дадат максимума от себе си. Ние отложихме срещата си от първенството с оглед на дългото пътуване. Мисля, че ще бъде минус и за двата отбора, че ще играем без публика", допълни наставникът.

Той призна, че в тима не обръщат внимание на думите на шефа на ФКСБ Джиджи Бекали, който заяви, че отборът му няма да има никакви проблеми да победи втори път. Дори напротив, Рибарски изрази увереност, че ЦСКА 1948 може да докара срещата и до дузпи.

"Ще се опитаме да играем добре и да продължим напред. Обърнахме внимание на дузпите. Ако имам продължение, сме готови", завърши той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Волейболните ни национали до 19 години стартираха на световното първенство с драматична победа
Волейболните ни национали до 19 години стартираха на световното първенство с драматична победа
Четирима българи са евакуирани от Нигер след преврата
Четирима българи са евакуирани от Нигер след преврата