НОВИНИ

Треньорът на Копенхаген: Ще дадем всичко от себе си срещу Манчестър Сити

треньорът копенхаген дадем всичко себе манчестър сити
bnt avatar logo
от БНТ
22:41, 05.03.2024
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на Копенхаген Якоб Нееструп говори на пресконференция преди утрешното гостуване на датчаните в Англия на Манчестър Сити в срещата реванш между двата тима от осминафиналите в Шампионската лига.

"Гражданите", които са и актуалния носител на трофея в най-престижния европейски клубен турнир, спечелиха първия двубой с 3:1 като гост, но въпреки това Нееструп смята, че неговите футболисти трябва да "преследват чудото" в сряда вечер на "Етихад".

"Знаем, че губим с 1:3, играейки с най-добрия отбор в света. Почти е невъзможно, но ние ще бъдем готови за това и ще дадем всичко от себе си за датския футбол. Ще продължим да опитваме. Всеки трябва да вярва, че можем да направим това. Всичко може да се случи по всяко време", започна треньорът на "лъвовете".

"Може да не успеем да преминем, но има огромна разлика, ако покажем добро представяне, вместо да се предадем безславно. Ще дадем всичко от себе си. Няма да хвърляме кърпата. Ще дадем всичко, което имаме. Може да е чудо, но ние трябва да го преследваме. За да завършим европейската кампания, дори и да загубим, трябва да го направим с високо вдигнати глави", категоричен е младият датски специалист.

Якоб Нееструп коментира и кадровите проблеми в своят състав, свързани най-вече с отсъствието на капитана Виктор Клаесон и нападателя Расмус Фалк.

"Знаем срещу какво се изправяме, знаем, че имаме много контузени играчи. Това е досадно, но дава шанс на останалите. Няма да се крием зад извинения. Футболът е игра, в която можеш да си в окопите 35 минути и след това един момент може да промени всичко. Защо не и за нас утре?", завърши наставникът на датския шампион.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"Борбата за демокрация не е локална, а глобална" - посланията на Тихановская от посещението ѝ в София
"Борбата за демокрация не е локална, а глобална" - посланията на Тихановская от посещението ѝ в София
Публикуваха проект на нов Закон за съдебната власт
Публикуваха проект на нов Закон за съдебната власт