НОВИНИ

Винисиус: Обединена Бразилия ще завладее света през 2026 година

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:02, 11.12.2022
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
винисиус обединена бразилия завладее света 2026 година
Слушай новината

Крилото на бразилския национален отбор Винисиус Жуниор използва социалните мрежи, за да сподели емоциите, които самият той е преживял след отпадането на "Селесао" от световното първенство в Катар.

22-годишният футболист не скри, че се е разплакал след загубата с дузпи от Хърватия и описа въпросния ден като "най-лошия в живота му".

Все пак Винисиус остава оптимист за бъдещето на бразилския национален отбор и сподели, че след четири години "Селесао" ще се завърнат по-силни и ще завладеят света.

"Плаках на терена, плаках в съблекалнята, плаках сам в самолета и ще плача винаги, когато си спомня колко близко бяхме. Това беше най-лошият ден в живота ми, толкова съм тъжен. Написах този текст няколко пъти, след което го изтрих. Няма думи за обяснение на разочарованието, остават само сълзите. Усмивката я няма, трябва ми време да я намеря отново. Обичам футбола и това ще ми даде нова възможност да отведа Бразилия там, където наистина заслужава да бъде - на върха. Божият план винаги е по-висок от нашия план. Ще се върнем по-силни от всякога. Бразилия, хиляди извинения. Не успяхме и в момента сме много разочаровани. Благодаря на всички за пожеланията и любовта. Обединена Бразилия ще завладее света през 2026 година", написа Винисиус.

Самият той взе участие в четири от петте двубоя на Бразилия по време на Мондиала в Катар, като отбеляза и един гол при успеха с 4:1 срещу Република Корея в осминафиналите.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
50 години на сцена: Юбилей на оперния певец Димитър Станчев
50 години на сцена: Юбилей на оперния певец Димитър Станчев
Преди връщането на мандата - кои са спряганите имена за министри в кабинета "Габровски"?
Преди връщането на мандата - кои са спряганите имена за министри в кабинета "Габровски"?