НОВИНИ

Ким Кардашиян платила над 379 000 долара за часовник, притежаван от Джаки Кенеди

Ким Кардашиян е участничката в неотдавнашния търг на "Кристис", която платила 379 500 долара за златния часовник "Картие", носен някога от първата дама на САЩ Джаки Кенеди, съобщи Контактмюзик.

bnt avatar logo
от БТА
14:21, 24.06.2017
Чете се за: 00:33 мин.
По света
ким кардашиян платила 379 000 долара часовник притежаван джаки кенеди

Сайтът за знаменитости TMZ.com пояснява, че Ким участвала като анонимен купувач в търга и платила тройно по-голяма от очакваната за лота сума. Първоначалната оценка на часовника била 120 000 долара. Закупуването му идва месеци след като 36-годишната Ким настоя, че въоръженият обир в хотелския ѝ апартамент в Париж миналата година я направил по-скромен човек, който обръща по-малко внимание на материалните неща.

"Не е тайна, че по-рано се вълнувах от материални неща - каза тя. - Няма нищо лошо, когато притежаваш някои неща и си работил усърдно, за да бъдат твоя собственост. Гордея с хората в обкръжението ми, които са преуспели. Това обаче вече не ме вълнува."

Ким Кардашиян, която има 18-месечен син Сейнт и тригодишна дъщеря Норт от съпруга си, рапъра Кание Уест, освен това увери, че за нея обирът бил като важен житейски урок. "Не искам повече да плача - поясни тя. - Имам усещането, че в живота някои неща се случват, за да ти бъдат за урок."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
АРТщрихи с Галя Крайчовска
АРТщрихи с Галя Крайчовска
Иванка Тръмп на дело за кражба на италиански дизайн на обувки
Иванка Тръмп на дело за "кражба" на италиански дизайн на обувки