НОВИНИ

Футболистите на Манчестър Сити не скриха разочарованието си след отпадането от Реал Мадрид в Шампионската лига

футболистите манчестър сити скриха разочарованието отпадането реал мадрид шампионската лига
bnt avatar logo
от БНТ
15:46, 18.04.2024
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Двама от футболистите на Манчестър Сити Рубен Диаш и Родри признаха, че е трудно да преглътнат отпадането от Реал Мадрид на четвъртфиналите в Шампионската лига.

Припомняме ви, че сблъсък между двата тима беше решен след изпълнение на дузпи в реванша на "Етихад" в сряда вечер, когато играчите на испанския тим показаха по-точен мерник при изстрелите от бялата точка, което им помогна да продължат напред в турнира.

Португалският бранител Диаш не скри разочарованието си след двубоя в Англия, но допълни, че сега е моментът, в който "гражданите" трябва да бъдат силни психически.

"Наистина не знам какво да кажа, разочароващо е. Доминирахме през целия мач, положихме усилия и имахме своите шансове. Определено е трудно да приемем крайния изход", сподели защитникът.

"Единственият път сега е да продължим напред. Борихме се, но просто не беше нашият ден. Понякога топката влиза във вратата, понякога - не. Трябва да гледаме напред и това, за което ни остава да се борим през сезона. Сега е моментът да бъдем силни, особено психически. Все още се борим в две много важни състезания", допълни Рубен Диаш.

В същото време неговият съотборник Родри беше категоричен, че на терена снощи е имало "само един отбор", но въпреки това Реал Мадрид е продължил напред.

"Видях само един отбор. По отношение на защитата, те се защитиха и знаеха как да страдат. Знаем колко труден съперник е Реал Мадрид, но според мен ние трябваше да продължим напред, като видим шансовете. Това е номерът на тази надпревара и те знаят как да играят и ги поздравявам", коментира испанският халф.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Комисията за скандала в митниците: Бойко Рашков се е срещал 10 пъти с обявените за контрабандисти
Комисията за скандала в митниците: Бойко Рашков се е срещал 10 пъти с обявените за контрабандисти
Конгресът на САЩ ще гласува в събота военната помощ за Украйна
Конгресът на САЩ ще гласува в събота военната помощ за Украйна