НОВИНИ

Крушарски в екстаз след отстраняването на Словачко

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:44, 30.07.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
крушарски екстаз отстраняването словачко
Слушай новината

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски беше повече от доволен при пристигането на отбора в България след елиминирането на Словачко в турнира Лига на конференциите.

Късно снощи "черно-белите" отстраниха чешкия тим след изпълнение на дузпи и си уредиха среща с датския Копенхаген в следващия етап на турнира.

В типичния си стил Крушарски отново направи сравнение между представянето на Локомотив и изкачването на връх Еверест и прогнозира победа и срещу Копенхаген.

"Почиваме си на третия базов лагер, събираме кислород и тръгваме нагоре. Сега идва Копенхаген, след това може да вземем Ливърпул. Победата е най-сладка от всичко. По-сладка е от гаджетата. Всички са настроени пивко. Отиват да тренират директно и в неделя на мач. Ние не сме като другите да хленчим. Ще играем всеки ден. Играчите тепърва почват. Още е рано. Има време докато се уморят. Знаете моето мнение за мача с Копенхаген – победа".

Сблъсъците срещу датския тим ще се проведат на 5 и 12 август, като първият мач е в Пловдив на стадион "Локомотив", а реваншът е на "Паркен" в датската столица.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Карен Хачанов е първият финалист в олимпийския турнир по тенис
Карен Хачанов е първият финалист в олимпийския турнир по тенис
Разказ от първо лице: Кражба в центъра на Пловдив през нощта
Разказ от първо лице: Кражба в центъра на Пловдив през нощта