НОВИНИ

Тодор Янчев: Не деля опонентите на фаворити и аутсайдери

Тодор Янчев
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
12:22, 17.02.2023
Чете се за: 02:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев бе категоричен, че тимът му подхожда по един и същи начин към всичките си противници.

Столичани гостуват на Ботев Враца в неделя, 19 февруари, от 12:45 часа.

"Подготовката за двубоя е като за всеки един мач, само за победа. Готвим се цяла седмица. Ще срещнем един доста добър отбор, който е добре подреден и дисциплиниран", сподели той на пресконференцията преди двубоя.

Наставникът заяви, че състоянието на терена във Враца не го притеснява, защото възпитаниците му ще се приспособят към обстановката.

"Всички терени са на едно и също ниво, трябва да се абстрахираме от това. Ние имаме по-добрите играчи. Те по-добре се настройват към какъвто и да е терен. Аз не приемам оправдания, когато теренът бил крив или имал дупки. Ние сме по-добрите играчи и това изобщо не трябва да ни стои в главите като оправдание", допълни той.

Тодор Янчев разкри, че Александър Колев е контузен, а Педриьно вероятно ще дебютира още тази седмица.

"Неприятна ситуация с Александър Колев, получи травма в мача с Хебър в 15-20 минута. Сам доигра мача. Аз не знаех за контузията. Ще е аут за около месец и половина. По индивидуална програма започна да прави упражнения. Надявам се Педриньо да може да играе още тази седмица. Нека да гледаме мач за мач. Не деля опонентите на фаворити и аутсайдери. Подхождаме максимално отговорно и концентрирано срещу всеки. Ако взимаш точки от големите и ги даваш на малките, каква е ползата? Дай Боже да изпълним нашата цел", каза той.

Бившият играч на врачани Ангел Лясков ще се завърне за първи път в града, след трансфера си в ЦСКА 1948.

"Треньорският щаб прави всичко, за да ни подготви. Излизаме за победата. Ако изпълним възложените ни задачи, ще се поздравим с победата. Има положителна емоция, все пак имах престой във Враца. Какъвто е теренът за нашия отбор, такъв е и за противника", добави той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дерайлирал влак с токсични вещества предизвика тревога в САЩ
Дерайлирал влак с токсични вещества предизвика тревога в САЩ
Тен Хаг и Шави са доволни от представянето на своите отбори
Тен Хаг и Шави са доволни от представянето на своите отбори