НОВИНИ

Вадим Скрипченко: Не бяхме изненадани от подхода на Лудогорец

Старши треньорът на Динамо Минск коментира и факта, че отборът ще трябва да играе реванша на 31 юли не пред домашна публика, а в Унгария.

Вадим Скрипченко
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
23:52, 24.07.2024
Чете се за: 01:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Динамо Минск Вадим Скрипченко бе категоричен, че реализацията на положенията е коствало на отбора му в срещата от втория квалификационен кръг на Шампионската лига срещу Лудогорец, загубен с 0:2. Той коментира и факта, че беларуският шампион ще трябва да играе реванша на 31 юли не пред домашна публика, а в Унгария.

"И двата отбора опитаха да играят атакуващ футбол. Липсва ни нещо около реализацията на положенията. Това ни струваше резултата в днешния мач", сподели Скрипченко.

"Не бяхме изненадани от подхода на Лудогорец, въпреки че играем като гости. Бяхме добре подготвени. Опитахме се да играем атакуващо и да доминираме. Ще се опитаме да направим това и във втория двубой, след като се възстановим", добави специалистът.

"Вече свикнахме да играем на чужд стадион. Вярвам в шансовете ни, ще трябва да използваме нашите ситуации, за да застрашим Лудогорец", завърши старши треньорът на Динамо Минск.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тодор Неделев: Свършихме половината работа
Тодор Неделев: Свършихме половината работа