НОВИНИ

Майстори и начинаещи китаристи се събраха в Бургас

Третото издание на китарния фестивал в Бургас отвори врати преди минути. На сцената отново се събират майстори на любимия китарен звук, както и прохождащи в свиренето. Любимите ФСБ и световноизвестният испански китарист Луис Гало са сред участниците. По традиция всеки, който си носи китарата, влиза без билет.

bnt avatar logo
от Веселин Григоров
21:08, 27.07.2019
Чете се за: 00:36 мин.
Още

30 киловата звук от реномирана немска марка и звездни музиканти на шесттонна сцена са подготвили организаторите за публиката, която ще дойде на Джем фестивала в пристанище Бургас.

Светльо Михайлов-директор на фестивала: Вече не само китарен фестивалът, имаме и хедлайнер в лицето на ФСБ, за което сме много щастливи.
Иван Лечев: Аз съм поканен тук от две години да участвам, и най-после имам тази възможност, да не говорим, че ние с ФСБ от 20 години не сме свирили в Бургас, което е срамота, защото аз съм половин бургазлия.
Румен Бояджиев: Да се надяваме в тия 20 години- то е едно поколение, да са се родили деца, които знаят какво е ФСБ.

Организаторите споделят, че проверката на входа ще бъде безкомпромисна, но обещават страхотно настроение. А в социалните мрежи към тях има разнообразни запитвания:

Петър Генчев-организатор: Здравейте, ще може ли да се влиза със сгъваеми рибарски столчета, малко ме понаболява кръста. Значи този човек иска и да поседне, ами естествено, че и с рибарско столче може да влезе.

Вечерта ще завърши с общото изпълнение на емблематичната песен на ФСБ „След десет години".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
На хижа Момина скала се проведе традиционният Витоша летен фест
На хижа "Момина скала" се проведе традиционният Витоша летен фест
Отлагат разрушаването на тютюневия склад в Пловдив
Отлагат разрушаването на тютюневия склад в Пловдив