НОВИНИ

"Мери Бойс Бенд" празнува 23 години на сцената

Тази събота на 27 януари групата Мери Бойс Бенд ще отбележи с концерт 23 години от основаването си. В студиото на "Денят започва" гостува вокалистката на групата Мария Мутафчиева изпяла едни от най-емблематичните песни. Подаръкът, който музикантите правят по повод празника си за себе си и своите почитатели, е пускането на новия сингъл "Щаслитиви дни" и лирик-видеото към него, дело на режисьора Васил Стефанов.

bnt avatar logo
от БНТ
09:26, 24.01.2018
Чете се за: 00:30 мин.
Още

Публиката ще има възможност първа да изгледа романтичния клип. Ще има и една сантиментална изненада, а на живо ще прозвучат любимите сингли от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“ и „Дългият път към дома“, както и нови, неиздадени досега песни.

Мария Мутафчиев: Няма рецепта. Добре е всеки да има собствен стил и почерк. Това,което човек създава, е крайният продукт на това,което е той до момента.Ако човек се подготвя, той наистина ще създаде нещо хубаво.

Първото участие на групата в такъв формат е през далечната 1995-та на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб. Днес, след многобройни концерти, музикални изяви, срещи с почитатели, албуми, награди и песните „Непознати улици“, „Дългият път към дома“ и „Слънчогледите“ в учебниците по музика, Мери Бойс Бенд е една от най-успешните и обичани групи в България.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Законът и ние: Кампания За по-човечно детско правосъдие
"Законът и ние": Кампания "За по-човечно детско правосъдие"
Тази вечер В кадър: Най-големият музеен обир в България
Тази вечер "В кадър": Най-големият музеен обир в България