САЩ 2020 САЩ 2020 Следи тук
назад

Георги Терзийски, АПИ: Системата се ъпдейтва заради по-разбираемото купуване на маршрутни карти

от БНТ
08:53, 02.03.2020
Чете се за: 00:43 мин.
Бизнес

В момента се извършва ъпдейт на толсистемата. Това заяви председателят на УС на АПИ Георги Терзийски в Сутрешния блок на БНТ.

Този ъпдейт е започнал след 6ч., за да се използва смяната на митническите екипи. Терзийски увери, че по негова информация всеки момент трябва да се възстанови възможността шофьорите да купуват маршрутни карти. "В момента се ъпдейтва цялата система, осигурили сме възможност да пропуснем шофьорите на граница и мобилните екипи на контрола във вътрешността на страната да дадат възможност на шофьорите да купуват маршрутни карти от нашите търговски канали", допълни той.

Той заяви, че ъпдейтите вървят постоянно.

Георги Терзийски - председател на УС на АПИ: Ние имахме и през нощта, но за по-малко време. Използвайки анализа от въпросите, които възникнаха вчера в контактния център - ние сме осигурили 24-часова възможност всеки потребител да зададе своя въпрос. Ъпдейта го налага това, че вчера се появиха въпроси за по-разбираемото закупуване на маршрутни карти. За да стане по-достъпно за шофьорите, се наложи да ъпдейтваме системата за времето за закупуване на една маршрутна карта.

Той призова потребителите за малко търпение, като увери, че системата ще стане по-удобна за тях.

"Системата е много динамична и в своето функциониране създава въпроси. С превозвачите сме в постоянен контакт", допълни Терзийски.

Още от разговора вижте във видеото.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Атина и Анкара в задочен спор за броя на мигрантите, които от Турция са преминали в ЕС
Атина и Анкара в задочен спор за броя на мигрантите, които от Турция са преминали в ЕС
Системата за покупка на маршрутни карти на "Кулата" не работи
Системата за покупка на маршрутни карти на "Кулата" не работи