НОВИНИ

"Демократична България" представи листата си за евроизборите

И политическото обединение "Демократична България" представи своята листа за евроизборите. Неин водач е Радан Кънев.

Елиана Димитрова
от Елиана Димитрова
20:24, 24.04.2019
Чете се за: 01:20 мин.
У нас

Обединението "Демократична България" включва "Да, България", "Демократи за силна България" и "Зелено движение". Водач е Радан Кънев от ДСБ, втори е Стефан Тафров от "Да, България", трета - Албена Симеонова от "Зелено движение".

Номерът на бюлетината е 13. Сред основните приоритети, които изтъкнаха кандидати, са европейско правосъдие, енергийна политика, мир и сигурност в Европа.

;

Радан Кънев, водач на листата на " Демократична България": България е малка единствено по икономически показатели, защото го няма откраднатото от управлението на ГЕРБ и ДПС, и на тройните коалиции преди това. И България може да бъде много голяма, ако се осмели. България може много повече в силна Европа. Пише го и го вярваме, но няма да приключа с това. Ще приключа с нещо друго, "Демократична България" може много повече, за да бъде България голяма в силна и единна Европа. Победа!

От "Демократична България" казаха още, че насърчават гласуването с преференции за техните кандидати. Слоганът им е "България може много повече в силна Европа!".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Онкоболни остават без диагностика и лечение заради липсващ препарат
Онкоболни остават без диагностика и лечение заради липсващ препарат
Панамските досиета попълват бюджета в Германия
"Панамските досиета" попълват бюджета в Германия