НОВИНИ

Дъщерите на Буш пишат на дъщерите на Обама

Дъщерите на 43-ия президент на САЩ Джордж Буш посъветваха дъщерите на Барак и Мишел Обама Малия и Саша да не губят връзката със "Сикрит сървис", след като семейството им напусне Белия дом, съобщават Франс прес и ТАСС.

bnt avatar logo
от БТА
16:30, 13.01.2017
Чете се за: 00:41 мин.
По света
дъщерите буш пишат дъщерите обама

Барбара Буш и Джена Буш Хагър напомниха, че преди осем години са приветствали дъщерите на Обама на прага на Белия дом.

"Сега и на вас ви предстои да постъпите в клуба на децата на бившите държавни глави, се казва в писмото. Вие не сте се стремили към това, а и няма ръководство за това как трябва да постъпите!", пишат Барбара, която е ръководител на корпорацията "Глоубъл хелт" и Джена, която е кореспондент на телевизионното предаване "Тудей".

Те посъветваха двете тъмнокожи девойки "никога да не забравят забележителните хора, работещи в Белия дом", в това число цветарката Нанси и агентите на "Сикрет сървис".

"Ние продължаваме да поддържаме връзки с агентите на "Сикрет сървис". Те станаха свидетели на това как порастваме. Знаем, че на вас не ви е било много лесно, и вие, както и ние, сме били тийнейджърки, за които неотстъпно са се грижели тези хора. Но именно те са рискували живота си заради вас!"

Сестрите Буш съветват сестрите Обама да изпитат удоволствие от ученето, да опознаят себе си и да не се боят да допускат грешки. Да се обграждат с верни приятели, които да ги обичат и защитават до последно.

"Тези, които ви осъждат и не ви харесват, техният глас не трябва да има значение за вас. Важно е само онова, което ви подскаже сърцето!"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Учени установиха реалната възраст на Луната
Учени установиха реалната възраст на Луната
Над 2000 случая на морбили са потвърдени в Румъния; 13 души са починали
Над 2000 случая на морбили са потвърдени в Румъния; 13 души са починали