НОВИНИ

Никола Спасов остава треньор на "Черно море"

Треньорът Никола Спасов ще води Черно море и през следващия сезон. Опитният специалист се разбра с шефовете на варненци и подписа нов договор за още една година. Приоритет пред наставника е изцяло да бъде обновен отборът за новия сезон, като бъдат привлечени много нови футболисти.

bnt avatar logo
от Петър Дойкински
15:46, 25.05.2016
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

След като подписа нов контракт, Никола Спасов започна работа по селекцията. Очаква се на “Тича” да бъдат привлечени поне 10 нови футболисти, някои от тях ще са чужденци.

Никола Спасов, старши треньор на “Черно море”: "До една седмица ще почнат да се подписват нови договори. Имаме предварителни уговорки поне с четирима."

Треньорът обяви и целите пред Черно море за новия сезон.

Никола Спасов, старши треньор на “Черно море”: "Винаги си поставяме някакви цели и те ще са да сме в първата шестица при всички положения."

Отборът на Черно море се събира за първата си тренировка от лятната подготовка на 13-и юни. Дотогава треньорът Никола Спасов иска да е приключил със селекцията. В плановете на варненци са да бъдат изиграни поне 7 контроли, за да бъдат обиграни новите футболисти.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
С 50% се е увеличил износът на отбранителната ни индустрия за година
С 50% се е увеличил износът на отбранителната ни индустрия за година
Торнадо разруши покриви на къщи във Видинско
Торнадо разруши покриви на къщи във Видинско