НОВИНИ

Валентин Радев: Полицията е била на крачка да хване избягалия затворник Пелов

Полицията е била на крачка да хване избягалия затворник Владимир Пелов, заяви в Бургас вътрешният министър Валентин Радев.

bnt avatar logo
от БНТ
15:19, 08.06.2018
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

От своя страна главният секретар на МВР Младен Маринов коментира, че след като приключи случаят ще бъде направен задълбочен анализ на действията на всички полицейски служби, ангажирани със случая Пелов. Припомням, избягалият затворник Владимир Пелов беше застрелян пред дни в Ботевград, а след убийството се оказа, че той близо 2 месеца се е укривал в родния си град.

Валентин Радев, министър на вътрешните работи: Не очаквайте сега да ви разкажа оперативни подробности, но всичко това, което чух от професионалното ръководство и товаq което изгледах по телевизора, се разминава доста. Да, имало е сигнали, постоянно. Ние сме го следили и сме били на крачка да го заловим, преди да е станало това убийство. Така се е случило. Както каза един бивш колега - малшанс.
Младен Маринов, гл.секретар на МВР: Не мога да ви кажа конкретика, за да потвърдя, че колегите са си свършили работата с пълната отговорност. Благодаря на екипа, който работи и в момента. Защото критиките са безпощадни, включително и от хора, които са работили в системата и много добре знаят как се работи в такива случаи, но свободното слово дава възможност на всеки да критикува, след като събитията са се развили.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Почина проф. д-р Тодор Чернев
Почина проф. д-р Тодор Чернев
Австрийското правителство затваря седем джамии в страната
Австрийското правителство затваря седем джамии в страната