НОВИНИ

Знаменитости отдават почит към "неповторимата" За За Габор

Холивудската звезда от унгарски произход За За Габор, известна както с екранните си превъплъщения във филми като "Ние не сме женени!", "Мулен Руж", "Допир до злото", така и с бурния си личен живот, почина на 99-годишна възраст от сърдечен удар, след като години наред се бореше с влошено здраве. След новината за кончината ѝ много знаменитости засвидетелстваха почитта си към нея в социалните мрежи, пише в. "Дейли експрес".

bnt avatar logo
от БТА
10:45, 19.12.2016
Чете се за: 00:38 мин.
По света
знаменитости отдават почит неповторимата габор

Габор е починала в дома си в Лос Анджелис, заобиколена от близки и приятели. Деветият ѝ съпруг, Фредерик фон Анхалт, е заявил за медиите: "Всички присъстваха. Тя не си отиде сама" "Никога няма да има друга като За За Габор. Много я харесвах. Почивай в мир, скъпа", написа в Туитър известният американски телевизионен водещ Лари Кинг.

"Почивай в мир, Жа Жа Габор. 99 години, 9 съпрузи, Мис Унгария, холивудска звезда - какъв живот", гласи туитът на водещия на "Добро утро, Великобритания" Пиърс Морган.

Звездата от "Игра на тронове" Гуендолин Кристи е публикувала в Туитър клип с участието на Габор в скеч за шоуто на Дейвид Летърман, придружен от посланието "Сбогом, За За".

Певицата Белинда Карлайл е качила в социалната мрежа черно-бяла снимка на покойната звезда с текст "Почивай в мир, За За".

Американският телевизионен водещ Анди Коен е написал в Туитър "Почивай в мир, За За". Краткият туит на телевизионера е придружен от няколко разплакани емоджита.

Модната журналистка Нина Гарсия е засвидетелствала почитта си към холивудската икона, публикувайки в Туитър неин цитат, който гласи: "Обичам да си слагам диаманти и хубави вечерни рокли, за да дразня приятелките си. За За Габор".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Будни на пътя: Какво да правим при верижна катастрофа?
Будни на пътя: Какво да правим при верижна катастрофа?
Омбудсманът Мая Манолова дава старт на кампания  Не хаби - дари!
Омбудсманът Мая Манолова дава старт на кампания "Не хаби - дари!"