НОВИНИ

Биографията на Рони О’Съливан излиза в ново издание дни преди пристигането му в България

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:06, 03.11.2022
Чете се за: 03:10 мин.
Спорт
биографията рони оrsquoсъливан излиза ново издание дни пристигането българия
Слушай новината

Дни преди най-голямата звезда в снукъра Рони О’Съливан да пристигне в България за демонстративния си мач с Джими Уайт, на пазара се появява ново издание на емблематичната автобиография на седемкратния световен шампион "Бяг" по случай седмата му световна титла, която "Ракетата" спечели през тази година.

Рони О’Съливан ще се изправи в два демонстративни двубоя срещу друга легенда на снукъра – Джими Уайт. Мачовете ще се проведат в София, на 25 ноември 2022 г. от 19.00 чaса в Спортна зала "Левски" и на 26 ноември от 18.00 часа в Комплекс С.И.Л.А. в Пловдив.

Най-голямата новина за феновете на "Ракетата", е че Рони ще представи книгата си пред българската публика на 25 ноември часове преди двубоя в София. Всеки ще може да си закупи "Бяг" на място преди мачовете между Рони и Джими в София и Пловдив.

"Бяг" е задълбочен и зрял поглед към това, което крепи един гений през най-тежкия период от живота му, и разкрива как той успява да продължи напред дори когато изглежда, че вече няма сили.

Освен че е играчът с най-много спечелени титли по снукър, за мнозина Рони ОСъливан е и най-талантливият и определено – предизвикващ най-голям интерес като личност. Той прави първия си сенчъри брейк, когато е на десет години, и няма голям турнир, който да не е спечелил поне веднъж.

В същото време Рони е отказвал участия повече от всеки друг играч, неведнъж се е оттеглял по време на състезание, което шесткратният световен шампион Стив Дейвис определя като "непочтително", и е имал многобройни разправии със съдии заради непристойно поведение и цветист език по време на игра.

Автобиографията му хвърля светлина върху върху един период, за който само най-близките на Рони знаят.

От 2003 г. насам възходите и паденията в живота му трудно могат да останат незабелязани от публиката. В този период той печели всичко от Welsh Open до Световното първенство в Шефилд. Същевременно се бори с депресията, личните си демони и нарастващите съмнения на спонсори и фенове, че ще се окаже "пълен провал" като играч и като човек.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жители на Лясковец се събират на протест, след като кола прегази 11-годишно дете
Жители на Лясковец се събират на протест, след като кола прегази 11-годишно дете
Хеликоптер помага в гасенето на горски пожар в Родопите
Хеликоптер помага в гасенето на горски пожар в Родопите